TERMÉKEINK:
   Díszfák, díszcserjék
   Örökzöldek, fenyők
   Évelők
   Egynyári és kétnyári virágok
   Rózsák
   Gyümölcsfák
     Alma
     Birs
     Cseresznye
     Dió
     Gesztenye
     Kajszi
     Körte
     Mandula
     Meggy
     Mogyoró
     Naspolya
     Nektarin (kopaszbarack)
     Őszibarack (fehér húsú)
     Őszibarack (sárga húsú)
     Szilva
   Bogyósok
   Szőlőoltványok
   Kerti tó kellékek
   Kövek, díszkavicsok
   Műkő termékek
   Tápoldatok
   Fa kerítéselemek, ágyásszegély
   Fenyőkéreg, színes mulcs
   Nádszövet, nádpadló
   Műanyag cserepek, balkonládák
   Virágföld
 
 
Nektarin (kopaszbarack)
 
Andosa őszibarack
Augusztus második felében érik.
Gyümölcse nagy, gömb alakú, csúcsa bemélyedt vagy elgömbölyödött. Héja sárga alapszínű, a felülete 80%-án sötétpiros, csíkozott vagy márványozott fedőszín borítja. Húsa sárga, a mag körül és néha a héj alatt vörösen erezett, jó konzisztenciájú, magvaváló, jó ízű. Az áruvá készítést, a szállítást és a tárolást jól tűri.
 

 
 
Caldesi 2000 őszibarack
Gyümölcse középnagy, megnyúlt, asszimetrikus. Felülete zöldesfehér alapon 90%-ban fényes pirossal fedett. Húsa kemény, lédús, fehér, de gyakori a piros elszíneződés. Íze jó, a fehér húsú őszibarackokéhoz hasonló, félig magvaváló, magja középnagy. Jól tűri az áruvá készítést, a szállítást és a tárolást.
 

 
 
Fantasia őszibarack
Augusztus végén érő, kései nektarin.
Gyümölcse átlagosan 130 g tömegű, kerek, néha kissé megnyúlt. Héja sárga, amelyet 80%-ban élénkpiros, bemosott vagy márványozott fedőszín takar. Húsa narancssárga, a mag körül pirosan erezett, szilárd állományú, magvaváló, kiváló ízű.Az áruvá készítést és a szállítást jól viseli.
 

 
 
Flavortop őszibarack
Augusztus második hetében érik.
Gyümölcseinek átlagtömege 140 g, alakjuk gömbölyű, csúcsa besüllyedt. Sárga alapszínén 80-90%-os arányban fénylő kárminpiros, bemosott fedőszín alakul ki. Húsa sárga a mag körül kissé pirosas, kemény, magvaváló, kiváló ízű. Az áruvá készítést és a szállítást jól tűri.
 

 
 
Red June
Gyümölcse közepnagy vagy kicsi, a felületén élénkpiros, sárgahúsú félmagvaváló nektarin, július második felében érik. Repedésre hajlamos. Fája erős növekedésű, virágrügyei egyenletesen oszlanak el a vesszőn. Téli fagyokkal szemben ellenálló.
 

 
 

Áraink Forintban (HUF) értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák!