TERMÉKEINK:
   Díszfák, díszcserjék
   Örökzöldek, fenyők
   Évelők
   Egynyári és kétnyári virágok
   Rózsák
   Gyümölcsfák
     Alma
     Birs
     Cseresznye
     Dió
     Gesztenye
     Kajszi
     Körte
     Mandula
     Meggy
     Mogyoró
     Naspolya
     Nektarin (kopaszbarack)
     Őszibarack (fehér húsú)
     Őszibarack (sárga húsú)
     Szilva
   Bogyósok
   Szőlőoltványok
   Kerti tó kellékek
   Kövek, díszkavicsok
   Műkő termékek
   Tápoldatok
   Fa kerítéselemek, ágyásszegély
   Fenyőkéreg, színes mulcs
   Nádszövet, nádpadló
   Műanyag cserepek, balkonládák
   Virágföld
 
 
Kajszi


 
Bergeron kajszi
Július végén érik. Friss fogyasztásra és ipari feldolgozásra is alkalmas. Gyümölcse valamivel kisebb mint a 'Magyar kajszi' -é, kissé megnyúlt gömb alakú. Héja narancssárga a napos oldalon élénkpiros. Húsa narancssárga, kemény, kiváló ízű. Öntermékeny! Jó pollenadó!
 

 
 
Borsi-féle kései rózsa kajszi
A 'Magyar kajszi'-t követően 14 nappal érik. Minden célra felhasználható, de gyümölcse kisebb áruértéket képvisel, mint a 'Bergeron'. Gyümölcse kicsi (33 g), kissé megnyúlt, oldalról lapított. Héja narancssárga, kismértékben kárminpiros fedőszín borítja. Húsa sötét narancssárga, kemény, rostos ,közepes ízű. Öntermékeny!
 

 
 
Budapest kajszi
Nagyméretű, de kevésbé tetszetős, így elsősorban befőtt-készítésre alkalmas gyümölcsöket nevel. Fája gyenge növekedésű, hasadásra és rákosodásra hajlamos. A kései fajták választékának növelése érdekében kismértékben javasolható a telepítése. Öntermékeny!
 

 
 
Ceglédi arany kajszi
A 'Mandulakajszi'-val egy időben, 5-8 nappal a 'Magyar kajszi' után érik. Gyümölcse gömbölyű, középnagy méretű, 44 g átlagtömegű. Felülete narancssárga, a napos oldalon kárminpirossal bemosott. Húsa narancssárga, szilárd, jellegzetes kajszi ízű. Öntermékeny!
 

 
 
Ceglédi bíborkajszi
A 'Magyar kajszi'-val együtt, vagy 1-2 nappal korábban érik.Friss fogyasztásra és befőtt készítésre is kiváló fajta. Gyümölcse nagy, megnyúlt, oldalról lapított. Narancssárga alapszínén élénkpiros fedőszín alakul ki a gyümölcs 30-50%-án. Húsa narancssárga, rostos, bőlevű, ízletes.
 

 
 


Ceglédi óriás kajszi
Mérete nagy, a hagyományos technológiával nevelve 50-70 gr. Megfelelő vízellátás, metszés esetén az átlagtömeg a 90-120 gr-ot is elérheti. Alakja megnyúlt, oldalról lapított. Héja világos narancssárga, a napos oldalon pirossal fedett. Húsa narancssárga, lédús, ízletes. Magja édes. Porzó fajtái: Magyar kajszi, Gönci magyar kajszi.
 

 
 
Ceglédi Piroska kajszi
Gyümölcse 5-7 nappal a Magyar kajszi előtt érik, igen korán beszíneződik, gömbölyű, középnagy, fényes, sötét narancssárga, pirossal bemosott. Húsa kemény, éretten sem puhul, közepes ízű, csak teljes érésben zamatos. Friss piaci áruként és befőzésre is megfelel. Éretten nem szállítható. Kisméretű, sűrű szétterülő koronát nevel, termőképessége jó, fagytűrése közepes. Önmeddő. Porzó fajtái: Gönci magyar kajszi, Magyar kajszi, Ceglédi bíborkajszi.
 

 
 
Gönci magyar kajszi
Öntermékeny, jó pollenadó. Gyümölcse kúpos gömb alakú, középnagy méretű, narancssárga színű. Bőtermő, korán fordul termőre. Július második felében szedhető. Tél végi, kora tavaszi fagyokra érzékeny. Sokoldalúan felhasználható fajta.
 

 
 
Harcot kajszi
Néhány nappal a 'Magyar kajszi' előtti érik. Gyümölcse nagy (túlterhelve kicsi-közepes), megnyúlt és lapított. Héja narancssárga alapon 50%-os mértékben fénylő pirossal fedett. Húsa élénk narancssárga, szilárd, lédús, magvaváló. Íze jó. Fája erős növekedésű, közepesen szétterülő. Termőképessége jó. Virágai önmeddők. Porzó fajtái: Ceglédi Piroska, Gönci magyar kajszi.
 

 
 
Harmat kajszi
A 'Korai piros' előtt 10-12 nappal érik. Gyümölcse közepes méretű (40g), erősen megnyúlt, lapított. Héja világos narancssárga, fedőszínnel kismértékben borított. Húsa világos narancssárga, közepes keménységű, magvaváló. Íze jó. Porzói: Ceglédi Piroska, Ceglédi óriás, Harcot.
 

 
 
Magyar kajszi
Július közepén érik. Gyümölcse minden irányú felhasználásra alkalmas. Közepes méretű (45gr.) gyümölcse gömbölyded, oldalról kissé lapított. Héja narancssárga, a napos oldalon kárminpiros fedőszínnel mosott. Húsa narancssárga, lédús, igen finom. Koronája közepes méretű. Korán termőre fordul, jó termőképességű. Öntermékeny!
 

 
 
Mandula kajszi
8 nappal a 'Magyar kajszi' után érik. Friss fogyasztásra és befőtt-készítésre is alkalmas. Nagy gyümölcse erősen megnyúlt , oldalról lapított , mandula alakú. Világos narancssárga héja a napos oldalon kismértékben pirossal fedett. Húsa sárga, közepesen kemény, lédús, ízletes. Porzó fajtái: Magyar kajszi klónok, Ceglédi arany, Bergeron.
 

 
 
Pannónia kajszi
4-7 nappal a Magyar kajszi-t követően érik. Friss fogyasztásra és feldolgozásra alkalmas. Közepes méretű (40-45 gr.) gyümölcse gömbölyű, narancssárga alapszínén a napos oldalon kárminpiros fedőszín alakul ki. Húsa narancssárga, savasabb mint a 'Magyar kajszi', ízletes. Öntermékeny!
 

 
 
Rózsakajszi
Öntermékeny, virágai középkésőn nyílnak. Kicsi méretű, jó termésbiztonságú fajta, amely bőtermő és július végén szedhető. Húsa édes, bőlevű, középkemény. Fája erős növekedésű. Sarka vírusra érzékeny. Téltűrése jó. Konzervipari célra ajánlott fajta.
 

 
 

Áraink Forintban (HUF) értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák!